Specials - Bert Stevens Orthesebouw B.V.

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Specials

Biomechanische verstelbare rug:

Dit is een gedeelde orthese gemonteerd op een biomechanisch rugelement. Hiermee worden schuifkrachten die ontstaan bij het gebruik van de rugverstelling voorkomen. Er zijn verschillende mogelijkheden om deze oplossing te realiseren, wij hebben een eigen biomechanische constructie oplossing en recent zijn er elektrische onderstellen die voorzien zijn van een biomechanisch scharnier.    
    

Zitorthese voor in de auto.

Deze orthese is uitgevoerd als autostoel met een 4punts veiligheidsgordel. De orthese is opgebouwd op een maatwerk frame  inclusief bodemplaat voor auto bevestiging. De
cliënt kan door middel van zitorthese mee in een verder niet aangepaste auto.Zitorthese gemonteerd op duw/wandelwagen.


Dit is dezelfde orthese als hierboven alleen dit keer gemonteerd op een duw/wandel wagen.

    
Zitorthese voor op een boot.

Deze orthese, inclusief maatwerk frame, voor plaatsing op een boot. De klant kan goed ondersteund het water op. Voorheen was dit niet mogelijk, aangezien er aan boord niet voldoende ruimte was voor een rolstoel. De orthese is afneembaar, waardoor deze zowel op het onderstel van de rolstoel als op het bootframe te gebruiken is.
    
Zitorthese met dynamische rug-element:
Deze orthese biedt een permanente ondersteuning voor zowel een scoliose, een lordose en een kyfose bij spasme. Voorheen duwde de cliënt zich uit de orthese en was vervolgens niet in staat terug te komen in de juiste positie. Ons product is ontwikkeld om de krachten van het spasme op te vangen. Hierdoor worden schuif- en duwkrachten voorkomen, waardoor de klant goed in de orthese blijft zitten. Door de permanente ondersteuning van het lumbale en laag thoracale gebied beleeft de klant een optimale ondersteuning in zowel een actieve als passieve houding.
 
Copyright 2015. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu